Woensdag 9 mei, 20.00-21.30 uur: beLEEF! jouw wensen theekransje voor moeders

In een theekransje schenken we thee en aandacht. We gaan op zoek naar jouw wensen als moeder voor jezelf en/of jouw gezin. Welke intenties heb jij voor jezelf, welke wensen en hoe zou je dat vorm kunnen geven. Het wordt een gezellige ongedwongen avond met thee, lekkers en aandacht!

Kosten voor een theekransje: €15,-. Inclusief materialen, koffie/ thee wat lekkers en BTW. Kom je met een vriendin, dan zijn de kosten €25 voor jullie samen.

Woensdag 30 mei 20.00-21.30 uur: beLEEF! een andere kijk op jouw kind

In deze voorlichtingsavond neem ik je mee naar de vroege ontwikkeling van jouw kind. Je leert anders kijken naar jouw kind en begrijpen waarom jouw kind bepaalde behoeftes uit. Ik neem je mee naar welke invloed de start van ons leven heeft op wie we zijn. 

Kosten voor een voorlichtingsavond of ochtend: €15,-. Inclusief materialen, koffie/ thee wat lekkers en BTW. Kom je met een vriendin, dan zijn de kosten €25 voor jullie samen.

Donderdagochtend 7 juni, 10-11.30 uur: beLEEF! temperamentvolle kinderen voor moeders

We leven in een tijd waar we steeds vaker horen dat kinderen hooggevoelig of temperamentvol zijn. Dit kan voor de opvoeding een behoorlijke uitdaging betekenen. In deze avond deel ik speciaal met moeders mijn kijk op temperamentvolle kinderen en de opvoeding daarvan. Je gaat naar huis met nieuwe kennis, inzichten en tips voor de opvoeding van kinderen met een sterke wil.

Kosten voor een voorlichtingsavond of ochtend: €15,-. Inclusief materialen, koffie/ thee wat lekkers en BTW. Kom je met een vriendin, dan zijn de kosten €25 voor jullie samen.

Meld je aan via:

 

 

De definitie van een theekransje:

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een Theekransje kun je onder het genot van Thee (of ander drinken) en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn.”

 

 

Iedere laatste donderdag van de maand is er een beLEEF! cafe bij meneer Peer aan de bemuurde weerd.
 
Een ochtend van 9-10.30 uur om samen met mij en andere ouders te praten, delen en vragen te stellen over opvoeding, gedrag en ouderschap. Een laagdrempelige manier op kennis te komen maken en een heerlijke koffie te drinken. Toegang is gratis, consumptie voor eigen rekening.
 
Voor actuele informatie, volg beLEEF! op Facebook.