“Word chefkok van jouw eigen unieke geluksrecept”

 

Werkwijze: 

Na een telefonische kennismaking plannen we een beleefgesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangen jullie een vragenlijst. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en de wens voor de toekomst. Na aanleiding van dit gesprek kijk ik welk traject het beste past en doe ik een voorstel op maat. Bij zowel de ‘proeverij’ als het ‘hoofdgerecht’ worden de kosten voor dit gesprek (€75,-) in mindering gebracht op de gehele rekening.

 

 

 

 

Wat zou het toch fijn zijn  dat alle kinderen en moeders weten wie ze zijn en in hun kracht staan. Dat ze met een vleugje vertrouwen, een mespuntje eigenheid, een snufje kracht en een onsje liefde in het leven kunnen staan als chef-kok van hun eigen unieke geluksrecept.

Bij beLEEF! kindercoaching schrijf je jouw eigen geluksrecept. Geen letterlijk recept om te koken, maar een recept waarin we gaan ontdekken welke ingrediënten jij nodig hebt om te gaan staan voor jouw unieke IK.

Ik help jou ontdekken wat er lekker smaakt en wat eigenlijk niet. We gaan onderzoeken welke talenten er in jouw recept thuishoren om met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan! 

En…als je voor een hoofdgerecht kiest, gaan we misschien wel een keer echt de keuken in!

Nieuwsgierig wat er allemaal voor lekkers op de menukaart van beLEEF! kindercoaching staat?