Werkwijze: 

Na een telefonische kennismaking plannen we een beleefgesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangen jullie een vragenlijst. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de hulpvraag en de wens voor de toekomst. Ik stel vragen en er is alle ruimte om jullie verhaal te doen.

Na aanleiding van dit gesprek schrijf ik een voorstel op maat voor het traject dat het beste past bij jullie vraag. 

Tijdens een traject zetten we stappen naar meer eigenheid, verbinding en zelfvertrouwen. Waarden die bij beleef! Kindercoaching heel belangrijk zijn.

Wat zou het toch fijn zijn  dat alle kinderen en moeders weten wie ze zijn en in hun kracht staan. Dat ze met een vleugje vertrouwen, een mespuntje eigenheid, een snufje kracht en een onsje liefde in het leven kunnen staan als chef-kok van hun eigen unieke geluksrecept.

Bij beLEEF! kindercoaching schrijf je jouw eigen geluksrecept. Geen letterlijk recept om te koken, maar een recept waarin we gaan ontdekken welke ingrediënten jij nodig hebt om te gaan staan voor jouw unieke IK.

Ik help jou ontdekken wat er lekker smaakt en wat eigenlijk niet. We gaan onderzoeken welke talenten er in jouw recept thuishoren om met zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan! 

Tarieven:

Ieder traject is uniek en wordt op maat afgestemd naar de behoefte. Naast het volgen van een traject is er het volgende aanbod:

Beleef * gesprek
€75
Tijdens het beleef! gesprek verkennen we wat er nodig is. Ik help jullie al een eerste stap zetten, stel vragen en geef tips indien nodig. Na aanleiding van dit gesprek schrijf ik een voorstel op maat.
 
 
 
beleef VIP ochtend
€199
Een ochtend voor jou. Met aandacht en inspiratie voor jouw vraag en voor de stap die jij wilt zetten. Een waardevolle stap in slechts 1 ochtend.
 
 
 
beleef geboorte traject
€399
Het beleef geboorte traject bevat 2 afspraken:
1. In de eerste afspraak gaan we samen de geboorte in kaart brengen. Je zult verbaasd zijn hoeveel inzicht dit geeft in jouw gedrag.
2. In de tweede afspraak gaan we de behoefte achter dat gedrag in kaart brengen.
Inclusief een uitgebreid verslag en een nagesprek
beleef * club
€17,50
Een middag voor meiden waarin we op zoek gaan naar wat hen uniek maakt. Maandelijks werken we aan een ander thema.
 
 
 
traject
op maat
De waarde van een traject op maat wordt na aanleiding van het beleef*gesprek in een persoonlijk voorstel gedaan.
De duur van een traject is meestal 2-4 maanden.