Werkwijze: 

Na een telefonische kennismaking plannen we een beleefgesprek. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangen jullie een vragenlijst. Tijdens dit gesprek gaan we gedurende 1-1,5 uur dieper in op de hulpvraag en de wens voor de toekomst. Ik stel vragen en er is alle ruimte om jullie verhaal te doen.

Na aanleiding van dit gesprek schrijf ik een voorstel op maat voor het traject dat het beste past bij jullie vraag. 

Tijdens een traject zetten we stappen naar meer eigenheid, zelfvertrouwen en plezier. Waarden die bij beleef! Kindercoaching heel belangrijk zijn.

Een traject is een waar feestje! Op een creatieve manier help ik jou of jouw kind te ontdekken hoe leuk het is om zichzelf te zijn. Een verandering van overleven naar beleven!


 
Beleef * gesprek
€90
Tijdens het beleef! gesprek verkennen we wat er nodig is. Ik help jullie al een eerste stap zetten, stel vragen en geef tips indien nodig. Na aanleiding van dit gesprek schrijf ik een voorstel op maat.
 
 
 
beleef VIP ochtend
€199
Een ochtend voor jou. Met aandacht en inspiratie voor jouw vraag en voor de stap die jij wilt zetten. Een waardevolle stap in slechts 1 ochtend.
 
 
 
beleef geboorte traject
€399
Het beleef geboorte traject bevat 2 afspraken:
1. In de eerste afspraak gaan we samen de geboorte in kaart brengen. Je zult verbaasd zijn hoeveel inzicht dit geeft in jouw gedrag.
2. In de tweede afspraak gaan we de behoefte achter dat gedrag in kaart brengen.
Inclusief een uitgebreid verslag en een nagesprek
traject
Vanaf €1200
De waarde van een traject op maat wordt na aanleiding van het beleef*gesprek in een persoonlijk voorstel gedaan.