Ik ben Judy Setz, moeder van 2 prachtige dochters. Samen met mijn lieve man en dochters woon ik in Breukelen.

Als jongste van een gezin met 4 meiden heb ik het altijd moeilijk gevonden om mijn eigen keuzes te maken. Ik paste me aan en maakte keuzes waarvan ik dacht dat het hoorde.

Als kind en zeker in de puberteit was koken voor mij een uitvlucht. Als ik niet lekker in mijn vel zat, me onrustig voelde of het leren voor een proefwerk te moeilijk werd, ging ik de keuken in. Tijdens het koken sta ik echt in mijn kracht en benut ik mijn talenten optimaal.

 

Mijn unieke ingrediënten om lekker in mijn vel te zitten en dichter bij mezelf te staan, zijn:

⭐vertrouwen, in mijn omgeving en vooral in mij zelf

⭐eigenheid, weten wie ik ben en wat ik wil

⭐durf, het lef en de kracht om mijn eigen pad te kiezen

⭐creativiteit

Als ik deze ingrediënten goed meng en er een snufje liefde aan toevoeg, dan durf ik mijn eigen keuzes te maken, grenzen te stellen en ben ik met veel plezier weer de chefkok van mijn eigen leven.

Na een jarenlange ervaring als logopedist in het onderwijs voor kinderen met een verstandelijke beperking was het voor mij ook tijd om een nieuwe keuze te maken en te luisteren naar mijn gevoel. Daarom heb ik de stap kunnen maken om kindercoach te worden. Tijdens de opleiding bij Tori kindercoachopleiding heb ik geleerd hoe het is als ik deze unieke ingrediënten gebruik als kindercoach. Hoe ik vanuit hoofd, lijf en hart kan werken met kinderen en ouders. Graag deel ik mijn kennis met je en laat ik je ervaren hoe krachtig het is als je gewoon doet waar je goed in bent, jezelf mag zijn en met zelfvertrouwen stevig in je schoenen kan staan.

Opleidingen die ik in de afgelopen jaren gevolgd heb:

Tori kindercoach opleiding

Je geboorte in kaart

Systemisch werk

Jij Natuurlijk Natuurcoaching bij Natasha Bruti

NEI energetisch huis

 

Nieuwsgierig?