Ontvang in 1 gesprek concrete tips voor meer rust in huis

foto @daisyranoe

Als ouder kan je flink worstelen met het gedrag van je kind. Je zoekt je suf op internet, probeert nieuwe dingen uit, soms gaat het even goed en dan toch weer niet.

Tijdens dit advies gesprek van 30-45 minuten help ik jou om anders te kijken naar jouw kind. In dit gesprek maak je kennis met mijn unieke manier van werken en gaan we direct aan de slag met jouw hulpvraag. Jij gaat naar huis met een persoonlijk plan om direct thuis mee aan de slag te gaan.

Het gesprek vindt plaats in Breukelen of online.

Wat anderen zeggen:

“Ik voelde mij snel vertrouwd en Judy pakte meteen de kern van mijn vraag vast om daarmee op een heel respectvolle manier mee te gaan werken. Het heeft mij absoluut een stap verder geholpen. En dat binnen 1 gesprek.”

“Ik kreeg een verklaring waar het gedrag van mijn meiden vandaan komt en weet wat ze nodig hebben van mij om zich veilig te voelen”

“Het gesprek vond ik prettig en fijn! Veel te kort eigenlijk. Het was ook echt een momentje voor mezelf. De begeleiding van Judy vond ik Warm! Ze luistert goed en haalt meteen de kern uit je verhaal.”