“How we begin is who we become”

Deze zin komt uit de film ‘In Utero’. Een zin die elke keer weer nieuwsgierigheid wekt en tegelijkertijd vragen oproept.

We zijn allemaal geboren en de manier waarop we geboren zijn, zegt veel over wie we zijn, ons gevoel van veiligheid en eigenwaarde.

Sinds 2017 werk ik in mijn praktijk met geboorte in kaart en heb ik veel ouders en kinderen gezien die het gedrag van zichzelf of hun kind zijn gaan begrijpen. Wanneer je het gedrag begrijpt, kan je onderzoeken welke behoefte er achter schuil gaat en zul je ontdekken dat je met een andere benadering ongelooflijk veel succes behaalt bij jouw kind. Het is elke keer verbluffend om dit te mogen ervaren. Ervaringen in deze periode hebben een levenslang invloed op ons. Het is een blauwdruk voor de rest van ons leven.

“Deze workshop heeft mijn hart geraakt. De fijne gastvrije begeleiding van Judy maakte het helemaal af”

deelneemster workshop

De waardevolle workshop is bedoelt om je te laten kennismaken met geboortepatronen en de invloed van conceptie, zwangerschap en geboorte op wie we zijn. Je bent gewaarschuwd, dit is een workshop waarna je nooit meer anders kunt kijken!

`Dit moet iedereen weten, ook als je nergens tegenaan loopt is dit zo´n eye opener`

Moeder na het in kaart brengen van haar eigen geboorte

Datum: 3 april 2024 9.30-11.30

Investering: €40 inclusief koffie / thee / lekkers

Lokatie: Hof van Gunterstein Breukelen