“De moeder-dochterdag is een creatieve workshop, high tea en teambuildingdag ineen. Geweldig om zo de bijzondere band met mijn dochter de bevestigen en te bestendigen op een luchtige, gezellige maar zeer betekenisvolle manier! Een prachtige herinnering die we vanaf nu samen delen!”

Moeder en dochter (8)

Een dag waar we alles van thuis loslaten en vieren hoe geweldig het is om een dochter te hebben! Een dag om elkaars vuurtje te ontsteken. Om samen elkaars veerkracht en eigenheid te ontdekken. Om je samen te verwonderen!  Kortom een verwendag, volledig met elkaar, voor jou en jouw dochter!

Dat is de beleef moeder-dochterdag!

  • Heb jij zin in een dag echte tijd voor elkaar zonder afleiding?
  • Een dag vol ontspanning, plezier en fijne oefeningen?
  • Kortom heb jij zin in een teambuildingsdag met jouw dochter om jullie band te vieren en samen nieuwe herinneringen te maken?

In het dagelijks leven houden we ons bezig met werk, sport, koken en alles wat er is, dat echte tijd voor elkaar er nog wel eens bij in schiet.

De allereerste relatie die jouw dochter is aangegaan is met jou, haar moeder. Al in de buik is er een verbinding tussen jullie. En de basis van deze relatie is zo belangrijk hoe jij later in het leven staat. Het is de basis van al jouw relaties.

Moeder van een dochter zijn brengt uitdagingen met zich mee. Jouw dochter is een spiegel van wie jij bent, van de obstakels die jij bent tegen gekomen in het leven, van hoe jij je voelt, van hoe jij relaties aangaat, van hoe jij denkt over jezelf.

En dat is niet niks. Want wat willen we onze dochters graag opvoeden met zelfvertrouwen. Haar mee geven wat zij nodig heeft in plaats van wat jij te weinig hebt gehad. Haar het gevoel geven dat ze goed is om wie ze is. Om in verbinding te blijven terwijl je elkaar niet altijd begrijpt.

Ik gun alle dochters dat ze kunnen opgroeien tot vrouwen met zelfvertrouwen en alle moeders om te ervaren dat ze het goed doen. Dat jij de allerbeste moeder bent voor jouw dochter.

“Toen ik op haar kamer stond te kijken naar het kado wat ik voor haar maakte, dacht ik terug aan de fijne middag. Het prachtige tochtje naar Breukelen. De fantastische locatie. Maar bovenal de hele fijne dag met echte tijd en aandacht voor elkaar. Veel dank dat wij hieraan konden deelnemen. Zowel mijn dochter als ik hebben genoten van de activiteiten, de lekkere hapjes en de mooie locatie. Toen ik haar vroeg wat ze het leukste vond: “de paaseitjes, nee het wezentje tekenen, ownee toch het kadootjes maken, nee toch eigenlijk alles!”. Dat zegt genoeg lijkt me 😍”

Moeder en dochter (7)

Wat krijg je:

* Een verwendag samen met jouw dochter van 13-16 uur

* Speciaal voor moeders met dochters van 7-12 jaar

* Thee met lekkers

* Aandacht voor jullie. Op een creatieve manier onderzoeken we wat jullie zo speciaal maakt

* Een verrassende beleef tas om je samen thuis verder te verwonderen.

Lokatie: De moeder dochterdag vindt plaats op een unieke locatie in het midden van het land.

Data:

30 september 2023 voor meiden van 7-10 jaar (VOL!)

28 oktober 2023 voor meiden van 10-12 jaar (nog 1 plek!)

Jullie investering voor deze dag is €98

“Deze dag is echt een cadeautje geweest voor ons samen. We begrijpen elkaar veel beter nu en er is meer rust tussen ons”

Moeder en dochter (8)