Zaterdag 21 september organiseren Judy en Anja een vuurloop voor ouder en kind in de Appelschuur op het hof van Gunterstein in Breukelen.

Een vuurloop, ofwel lopen over vuur, bestaat al duizenden jaren over de hele wereld en wordt door jong en oud, door alle lagen van de bevolking nog steeds gedaan.

Waarom?

Omdat het werkt!

Vuurlopen wordt altijd gedaan voor een positieve verandering. Daar kun je veel woorden voor gebruiken: heling, genezing, transformatie, bekrachtiging, empowerment, zelfvertrouwen en ga zo maar door. Het werkt op alle niveaus: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel.

Wanneer: zaterdag 21 september13.30 tot 17.30 uur
Waar: Breukelen
Wie: Ouder en kind (vanaf 8 jaar)
Investering: ouder-kind €98,00 (extra ouder of kind +€25,00)
Aanmelden: stuur een berichtje naar Judy – info@beleefkindercoaching.nl of Anja – anja@avontuurkindercoaching.nl

De vuurloop wordt geleid door Judy Setz, Anja van Wijk en Marianne Pigmans. Marianne en Anja zijn international Certifited Sundoor Firewalk Instructors

De vuurloopworkshop:

Vanaf 13.15 uur zijn jullie van harte welkom in de Appelschuur. Als iedereen er is en een fijn plekje gevonden heeft, vertellen we jullie over het prachtige eeuwenoude ritueel van vuurlopen. Deze middag zijn we met elkaar in een groep, maar je bent vooral in verbinding met jezelf en je kind. Het mag een onvergetelijke middag voor jullie samen worden!

Na de opening gaan we naar buiten. Het hout ligt al klaar. Onder begeleiding bouwen we met elkaar de houtstapel. Het is een fijne activiteit voor iedereen. Met het hele lichaam ben je in beweging. Als de houtstapel gebouwd is, ontsteken we ons vuur met een mooi ritueel. Daarna hebben we een pauze rondom het vuur.

Na de pauze blijft Marianne bij het vuur. Samen met Judy en Anja gaan we aan de slag. Tijdens de workshop bereiden we ons op een leuke, speelse en creatieve manier voor op de vuurloop. Als de houtstapel genoeg gebrand heeft, is het hout veranderd in mooie kooltjes. Dat is het moment van de vuurloop.  We harken een prachtig pad met kooltjes. Jullie zijn voorbereid om veilig over het pad te kunnen lopen.
Dit is pas het moment waarop je kiest of je loopt of niet. Je kunt alleen eerlijk voelen wat je wilt en alle emoties horen daarbij. Een ja is een ja en een nee is een nee! Het meebeleven van deze ervaring is net zo waardevol als het lopen zelf.
Een vuurloop is niet in woorden te beschrijven en iedereen beleeft dit op zijn eigen wijze.

Na de vuurloop sluiten we met elkaar het vuur. We delen met elkaar wat we beleefd hebben. Daarna is het tijd om afscheid van elkaar te nemen. Jullie gaan naar huis met een prachtige ervaring die je niet snel gaat vergeten! Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Judy (06 28785856) of Anja (06 41098140)